Wij geloven in topvrouwen. In vrouwen die excelleren. In vrouwen die in hun kracht gaan staan, die zich niet zomaar weg laten blazen door hun omstandigheden of de mening die anderen er wellicht op na houden.

Juist op een manier die bij jou past. En dat ziet er voor elke vrouw weer anders uit. Of dat nu een volledige focus op je carrière is, of de gebalanceerde combinatie van de verschillende rollen die jij uitoefent. In beide gevallen leef je datgene uit wat voor jou belangrijk is, en daar is moed voor nodig. Een vastberadenheid die je de focus en de balans geeft die jij nodig hebt. 

De basis van de Be Excellent Academy is het 7LIFE assessment waar wij ontzettend enthousiast over zijn!

Het geeft je een prachtig inzicht in jouw unieke kracht, in jouw communicatie en behoeftes in relatie met anderen, het verklaart bepaalde interne conflicten die je wellicht weleens ervaart en bovendien geeft het inzicht in jouw gedrag in stressvolle situaties. Het is mogelijk om bij de Academy een assessment aan te vragen inclusief een coachgesprek. Wil je een coach die met je mee loopt in jouw ontwikkeling? Ook dat kan: wij regelen het graag voor jou!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte zijn van alle events, trainingen en inspiratie? Volg de Be Excellent Academy op LinkedIn, Instagram of Facebook

"When there’s that moment of  ‘Wow, I’m not really sure I can do this,’ and you push through those moments, that’s when you have a breakthrough." – Marissa Mayer

© 2019 7Life