Lotte ter Haar

https://www.7life.nl/media/reviews/photos/thumbnail/150x150s/a2/2c/51/405898-10150447959684005-1282461828-n-2-41-1422786372.jpg
2BFly
Straat
Zeeweg 24
Postcode
3853 LM
Plaats
Ermelo
Telefoon
0644137081
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Expertise
O7; into kids, organiseren 7Life Events en coaching

O7; Communiceren met kinderen is heel belangrijk. Het mag zelfs centraal staan, of we nu opvoeders, onderwijzers of begeleiders zijn. Want communicatie slaat niet alleen de brug naar elkaar, maar vertaalt zich ook in: Motiveren, inspireren, activeren en ontwikkelen. Wij willen daar graag in investeren. In kinderen die gehoord worden, gezien worden. Gelukkige kinderen. De focus van O7 is daarmee heel ambitieus doch eenvoudig: Gelukkige kinderen. Wij investeren graag in kinderen. Binnen het onderwijs, in connectie met hun leeromgeving, maar ook als onderdeel van gezonde gezinnen. Van groepstrainingen tot individuele begeleiding. Voor kinderen, ouders, begeleiders en professionals. Als orthopedagoog ligt mijn passie bij kinderen, kinderen die uniek zijn en zichzelf mogen en kunnen zijn. Wij kunnen ze daarbij begeleiden op de manier die bij hen past. Aansluiten op hun verwachtingen, kwaliteiten, talenten, leerstijl, denken en valkuilen. Kinderen laten zien dat ze een schatkist vol talenten en kwaliteiten hebben en deze mogen laten zien!

Naast O7 ben ik betrokken bij het organiseren van de 7Life Events. Een geweldige taak en bijzonder om te mogen doen. Zorgen dat de voorbereidingen goed verlopen, dat iedereen de 7Life Scan krijgt en dat onze gasten zich welkom voelen. Een dag speciaal voor de ander, waar ze kunnen investeren in zichzelf. En wij mogen ze dat aanbieden! Mooie dagen, waar mensen geïnspireerd naar huis gaan. Mensen helpen te kijken waar hun krachten liggen, wat ze goed kunnen, hoe ze kunnen leren, wat hun verwachtingen zijn en hoe het komt dat ze vastlopen. Ze dan niet alleen tips geven, maar ook inspireren en aan het denken zetten. Hebben ze aan deze dag niet genoeg, dan kan er een afspraak geregeld worden met een 7Life Trainer bij hen in de buurt. Echt investeren in elkaar, om anderen te laten zien hoe bijzonder en uniek ze zijn én mogen zijn!

Natuurlijk coach ik ook met behulp van de geweldige 7Life Scan. Dat doe ik op de events, maar ook daarnaast. De tijd nemen voor de vragen van de ander. Luisteren en samen verder kijken. Verschillende vragen komen langs, zoals: Verschil tussen ouder en kind, verschil tussen partners, onuitgesproken verwachtingen, loopbaan, wisselen van baan, studiekeuze, aansluiten bij je kind, onderling contact in gezinnen, hoe sta je sterk als professional, verschil tussen professional en client etc. Mensen inzicht geven in zichzelf, communicatie en de ander. Helpen hoe ze kunnen veranderen, als ze dat willen. Door begeleiding op een manier die bij hen past.

Het gaat mij dus niet alleen om gelukkige kinderen, maar ook om gelukkige mensen! Niet alleen bij kinderen laten zien hoe mooi ze zijn, maar ook bij volwassenen. We zijn allemaal uniek, hebben allemaal kwaliteiten en mogen allemaal zijn wie we zijn!

Kaart