• Demo
  • Investeren in elkaar, in jou!

AFAS Topvrouwen Event: Be Excellent by 7Life

27
sept
2016
AFAS Topvrouwen Event: Be Excellent by 7Life

27 sept 2016 09:00 - 17:00

(Opslaan naar agenda)

Hoofdkantoor AFAS Software, LeusdenEen zaal vol met enthousiaste topvrouwen, een uitdagend programma, persoonlijke gesprekken, VIP-coaching, bruisende workshops, inspirerende ontmoetingen en ... heel, heel veel cadeaus. Zomaar een paar opmerkingen over ons Be Excellent Event, vorig jaar in september. Een schitterende dag en een prachtig feest, dat ruim 240 vrouwen met ons hebben meegevierd. 

Dat smaakt naar meer, zo vonden ook onze gastheren van AFAS Software in Leusden. Dus... We kunnen met trots melden dat we dit jaar opnieuw een rijk en mooi BE Excellent Event kunnen aanbieden. Hèt cadeau voor iedere topvrouw. Of je je nu zo voelt of niet; we zijn het allemaal. Onze keynote topsprekers als fashion ondernemer Monique Collignon, of de oprichters van How2Spendit Joella en Nathalie, staan voor je klaar om te inspireren, uit te dagen en vooral ook te ontmoeten.

En de kosten?! Die hebben we heel laag weten te houden. Je betaalt EUR50 (incl. BTW) voor het 7Life assessment, het event bieden we je GRATIS aan in samenwerking met onze partners. En de eerste 20 aanmeldingen? Die krijgen van ons een Golden Ticket en krijgen ook hun assessment cadeau van ons. Dus wees er snel bij!!

Zet dinsdag 27 september 2016 dus met dikke letters in je agenda, laat je verrassen en schuif aan in het AFAS Theater voor een onvergetelijke dag. Van ons, voor jou. Je bent meer dan welkom!