• Demo

De Geldtypes

Het is zover: op het Be Excellent Event 27 september 2016, is ons nieuwe product gelanceerd: de Geldtypes. In samenwerking met onze partners, How2Spendit, hebben wij een model gemaakt dat gebaseerd is op 7Life, maar vooral gericht is op Geldgedrag en -keuzes. De unieke keuzes die jij maakt over geld, geldzaken, welvaart en weggeven. Een ontzettend belangrijk onderwerp, vooral als je het bekijkt door de 7Life bril. We hebben allemaal eigen voorkeuren, een eigen visie en een uniek kader van waaruit we ons leven inrichten. Ook dus ten aanzien van ons geld.

Hoe kijk jij bijvoorbeeld naar geld weggeven? Wanneer geef jij iets weg en waarom doe je dat? Hoe verschil jij daarin met een collega, vriend of partner? En wanneer heb jij genoeg geld om je gelukkig te voelen? Is geld wel belangrijk voor jou? Allemaal vragen waarop je antwoord krijgt, met de inzichten van de Geldtypes.

Op de site van How2spendit kan je een minitest doen om alvast kennis te maken met de Geldtypes. Via de coaches en trainers van 7Life kan je de Premium Geldtype Test aanvragen. Door deze premium test te doen, kom je niet alleen achter jouw unieke mix van Geldtypes, maar ook naar jouw Financial Quotiënt - de succesfactoren van jouw Geldgedrag - en je Money Mindset - hoe jouw overtuigingen jouw Geldkeuzes bepalen. Al deze inzichten worden gebundeld in een uniek rapport, waarmee je concreet aan de slag kunt: jouw GeldScan.

Samen met een gecertificeerde coach bespreek je vervolgens jouw eigen GeldScan, waarin je kijkt naar ontuikkelpunten, succesfactoren en mogelijke valkuilen. Gouden informatie die we ook naar eens op maat vertalen naar jouw eigen Geldtype! Super, toch?

Aanvragen Premium Geldtype test

Naam:
Invalid Input

Telefoon:
Invalid Input

E-mail:
Invalid Input

Kortingscode
Invalid Input

Veilgheidscode:(*)
Veilgheidscode:
Invalid Input