• Demo
  • Investeren in elkaar, in jou!

Be Excellent by 7Life

De 4e dinsdag van september vieren wij feest. En jij kunt daarbij zijn!

Op 27 september 2016 wordt de rode loper van AFAS HQ namelijk uitgerold voor alle TOPvrouwen in en om ons netwerk, voor een onvergetelijk event. Na een bruisende start vorig jaar september, zorgen wij nu voor de overtreffende trap voor onze gasten.

Hoe wij dat doen? Vooral door jou centraal te stellen. Be Excellent is namelijk niet een netwerk event, of alleen maar een leuk dagje weg. Be Excellent is een dag die jouw ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Het is het enige event waar je van te voren een assessment maakt, waardoor wij je op maat masterclasses, coaching en inspiratie kunnen bieden.

Met key-note speakers als topdesigner Monique Collignon (die ook haar nieuwste collectie meeneemt!) en 7Life directeur Maroesja Brouwer wordt je uitgedaagd en geprikkeld om verder te kijken, nieuwe stappen te zetten en je mooiste leven te leven. In de masterclasses krijg je praktische handvatten om vanuit je eigen voorkeur en kracht te ontwikkelen en te groeien. En in een 1op1 gesprek met een eigen coach duik je in je assessment.

Een unieke dag op een prachtige locatie, waar we voor je klaarstaan om je een onvergetelijke dag te bezorgen. En deze dag krijg je ook nog eens cadeau van ons, je betaalt alleen maar 50 EURO voor de inkoopkosten van het assessment.

Meer weten? Kijk vooral verder op Facebook via de pagina van het 7Life Netwerk, of contact één van onze 7Life Trainers.