• Demo

Leerstijl

Eén van de basisonderdelen van uw CV is inzicht in uw persoonlijke Leerstijl. Een cruciaal onderwerp, omdat uw CV vooral gericht is op ontwikkelen en groei. Leren en communiceren gaan hand in hand. Ze hebben zelfs wederzijds grote invloed op elkaar.

Hoe dat werkt? Ongeveer zó:

  • Zonder communicatie geen leerproces. We luisteren, lezen, praten, ervaren, leven en inspireren. We maken fouten, krijgen kritiek, voelen afwijzing of krijgen een klop op de schouder.
  • En als u wéét hoe u het prettigste leert, kunt u ook heel gericht uw communicatie ontwikkelen. Met het inzicht in uw CV kunt u vanuit een eigen effectieve leerstijl aan de slag met uw communicatievaardigheden. Dus zonder leren ook geen sterke communicatie!

En net zoals iedereen een eigen manier heeft van communiceren, hebben we ook een eigen unieke manier van leren. Het CV biedt daar alvast inzichten voor. Onze 7Life Trainers vertellen u graag méér over uw leerstijl.

Om daar nòg meer over te kunnen zeggen, hebben wij een extra meetpunt opgenomen in het CV: Uw voorkeur voor uw linker- òf uw rechter-hersenhelft. Het bekende bureau „Schouten & Nelissen” heeft een prachtige manier gevonden om die voorkeur mee te nemen in bijvoorbeeld competenties en kwaliteiten:

  • Heeft u een voorkeur voor de linker hersenhelft? Dan is uw Logisch Vermogen sterker ontwikkeld;
  • Heeft u een voorkeur voor uw rechter hersenhelft? Dan is uw Verbeeldingskracht sterker aanwezig.

Deze twee voorkeuren - logica en verbeeldingskracht - nemen wij mee, als wij kijken naar uw Leerstijl. Samen met u onderzoeken we de invloed van uw CV op uw voorkeur voor leren. En ook hoe u juist uw Leerstijl kunt inzetten, om uw communicatie weer vèrder te ontwikkelen!