• Demo

7Life@Church: een gloednieuwe opleiding!

op dinsdag, 05 januari 2016.

Het 7Life Netwerk gaat 2016 van start met een nieuwe opleiding: 7Life@Church richt zich op mensen in èn om de kerk in Nederland. Tijdens 5 verschillende weekends worden belangrijke communicatiethema's uitgewerkt en meteen toegepast in de praktijk. 

In het afgelopen jaar heeft het 7Life Netwerk een grote groei doorgemaakt. Met bijna 40 trainers bieden de 7Life Scan aan binnen bedrijven, aan particulieren en vanuit partnerships. De enige opleidingen die we verzorgden, waren gericht op het certificeren van trainers binnen het eigen netwerk. Dat gaat nu veranderen.

Er is een toenemende vraag naar opleidingen voor gebruikers van de 7Life Scan. Gebruikers die niet meteen trainer willen worden, of deel willen uitmaken van een (zakelijk) netwerk. Zij willen graag méér met 7Life, handvatten krijgen voor de praktijk en nieuwe inzichten vergaren, uit interesse of om te investeren in persoonlijke groei.

Voor deze gebruikers hebben wij 7Life@Church ontwikkeld, specifiek gericht op geïnteresseerden in en om de kerk. De eerste opleiding die vanuit de nieuwe 7Life Academy wordt aangeboden. Maar over deze Academy in een later bericht meer...

Onder leiding van de oprichter van 7Life, Maroesja Brouwer, wordt deze unieke opleiding voor het eerst gegeven in een heuse pilot. En jij kunt daarbij zijn! Het is dan wel handig om snel te reageren: we starten al vanaf 19 februari met een beperkte groep.

Mocht je meer willen weten of lezen over 7Life@Church, klik dan vooral verder op deze site naar 7Life Activiteiten (via Home) of stuur een bericht naar Claas Jan van der Haar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We vertellen je graag meer!