• Demo

Accreditatie tot 7Life Trainer gepland!

op maandag, 22 juli 2019.

Het is zover! In september 2019 worden de eerste 7Life trainers opgeleid, die ook kennismaken met onze specialisatie voor Finance. Voor ons een hele gave mijlpaal, voor jullie - als mogelijke trainers - een unieke mogelijkheid om voor een introductieprijs kennis te maken met de allernieuwste ontwikkelingen binnen 7LIFE en het inzetten van assessments.

Tijdens deze accreditatie-training geven we een blok gericht op Geld, Geldgedrag, money mindset en de Money Habits Scan. Speciaal voor deze training zal Joëlla Opraus, Geldexpert en partner binnen 7LIFE, aanschuiven om de trainers mee te nemen in de wereld van Geld en individueel Geldgedrag.

Natuurlijk krijg je met deze accreditatie, ook gewoon de basisopleiding om zelf aan de slag te gaan met de 7LIFE scan, een licentie om met onze unieke portal te mogen werken èn toegang tot het trainersnetwerk.

Let op: Zonder deze licentie kan je dus niet werken met ons 7LIFE assessment, of met de Geldtypes. Een echte must have!

WANNEER? donderdag 12 september, dinsdag 17 september en donderdag 3 oktober

WAAR? Postillion Hotel Amersfoort, locatie Nulde/Putten

KOSTEN? EUR995 excl. BTW, incl. 2 7LIFE scans en alle materialen

INTERESSE? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , wij vertellen je graag meer over de inhoud van de accreditatie, de intake etc.