• Demo

Allerlaatste opleiding tot 7Life Trainer start in oktober 2017

op dinsdag, 05 september 2017.

7Life is in de afgelopen drie jaar sterk gegroeid, van een mooi merk naar een sterk netwerk van professionals. Met deze ruim 40 trainers en coaches willen we de komende tijd verder bouwen aan onze organisatie. Vandaar dit we nog dit jaar de allerlaatste opleiding tot 7Life Trainer organiseren... Een bijzonder moment!

De opleiding heeft tot doel om trainers en coaches de basis mee te geven van 7Life, waarna zij alle mogelijkheden hebben om te werken en te ontwikkelen met ons model en producten. Na een intake worden deelnemers 4 dagen opgeleid om vervolgens aan de slag te gaan met een licentie van 7Life.

Deze 4 dagen worden aangevuld met praktijkopdrachten, leeswerk, 7Life scans en nog veel meer. De eerste twee trainingsdagen staan gepland op 18 en 20 oktober, op deze dagen zal er veel aandacht zijn voor de theorie en de bouwstenen van 7Life. Op 2 en 23 november gaan we vervolgens aan de slag met die kennis: hoe herken je communicatiestijlen, hoe begeleid je teams en duo's, wat betekent veranderkracht en hoe gaan mensen om met druk en alarm.... Allemaal onderwerpen die aan bod komen.

De kosten hebben we bewust laag gehouden, door bijvoorbeeld op ons eigen hoofdkantoor in Ermelo de opleiding te verzorgen. De volledige opleiding kost EUR995, ex. BTW en ex. licentie voor het eerste jaar. 

Gezien de groei voor het netwerk kiezen wij ervoor om een kleine groep op te leiden. Door de voorinschrijving hebben we al een aantal deelnemers, dus mocht je interesse hebben; aarzel niet, neem vooral contact op en check de mogelijkheden. 

Contactpersoon: Maroesja van der Pols, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0651124431