• Demo

Eerste opleiding tot 7Life trainer in 2017!

op woensdag, 23 november 2016.

De allereerste opleiding tot 7lIfe Trainer staat weer ingepland voor 2017. En het belooft een hele gave tijd te worden, met een kleine groep onder leiding van Maroesja Brouwer. Zij is oprichter en directeur van 7Life en neemt de deelnemers gedurende 4 dagen mee in alle aspecten van 7Life. Na deze opleiding kan je zelfstandig aan de slag met het basisinstrument van 7Life: de Communicatiescan.

Tijdens deze 4-daagse praktijk opleiding leer je werken met de materialen van 7Life. Na een grondige theoretische onderbouwing over het 7Life model, de basis rondom de 7 communicatie stijlen, een uitleg over Leerstijl en Veranderkracht, ga je zelf aan de slag met heel veel praktijkcases. En natuurlijk ook met je eigen scan. Want deze opleiding gaat ook over jou, je eigen ontwikkeling als trainer en als communicatie-mens. We leggen de verbinding tussen jou, je eigen talenten en kwaliteiten, en de toepassing van de 7Life instrumenten.

Daarnaast leer je coachen, adviseren, trainen en presenteren op basis van 7Life. Na afloop van de opleiding kan je zelfstandig aan de slag met onze basis-instrumenten, vanuit je eigen software-Dashboard.

De opleidingsdagen staan ingepland op: 10 en 11 februari (vrijdag-zaterdag), 2 maart en 16 maart 2017.

De kosten voor de gehele training (inclusief intake, eigen scan, twee oefen-scans en het boek "Communicatiekracht) zijn: EUR 995 ex. BTW. De kosten van de 7Life licentie zijn vervolgens EUR500 per jaar.

Mocht je interesse hebben, neem dan vooral contact op met de hoofdtrainer van deze opleiding: Maroesja Brouwer. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct via 06-51124431.