• Demo

Allerlaatste opleiding tot 7Life Trainer start in oktober 2017

op dinsdag, 05 september 2017.

7Life is in de afgelopen drie jaar sterk gegroeid, van een mooi merk naar een sterk netwerk van professionals. Met deze ruim 40 trainers en coaches willen we de komende tijd verder bouwen aan onze organisatie. Vandaar dit we nog dit jaar de allerlaatste opleiding tot 7Life Trainer organiseren... Een bijzonder moment!

7Life opleiding mei/juni 2017 staat gepland!

op woensdag, 15 februari 2017.

En ja, op verzoek is er een extra opleiding gepland vóór  de zomermaanden. Deze opleiding is specifiek gericht op trainers, coaches en managers die graag zelf willen werken met 7Life en onze toolkit. Zoals altijd, leiden we een kleine groep op die intensief begeleid wordt. 

 

Eerste opleiding tot 7Life trainer in 2017!

op woensdag, 23 november 2016.

De allereerste opleiding tot 7lIfe Trainer staat weer ingepland voor 2017. En het belooft een hele gave tijd te worden, met een kleine groep onder leiding van Maroesja Brouwer. Zij is oprichter en directeur van 7Life en neemt de deelnemers gedurende 4 dagen mee in alle aspecten van 7Life. Na deze opleiding kan je zelfstandig aan de slag met het basisinstrument van 7Life: de Communicatiescan.

7Life@Church: een gloednieuwe opleiding!

op dinsdag, 05 januari 2016.

Het 7Life Netwerk gaat 2016 van start met een nieuwe opleiding: 7Life@Church richt zich op mensen in èn om de kerk in Nederland. Tijdens 5 verschillende weekends worden belangrijke communicatiethema's uitgewerkt en meteen toegepast in de praktijk.