• Demo

O7 - into kids


Communiceren met kinderen is heel belangrijk. Het mag zelfs centraal staan, of we nu opvoeders, onderwijzers of begeleiders zijn. Want communicatie slaat niet alleen de brug naar elkaar, maar vertaalt zich ook in: motiveren, inspireren, activeren en ontwikkelen. Wij willen daar graag in investeren. In kinderen die gehoord worden, gezien worden. Gelukkige kinderen.

De focus van O7 is daarmee heel ambitieus doch eenvoudig: gelukkige kinderen. Wij investeren graag in kinderen. Binnen het onderwijs, in connectie met hun leeromgeving, maar ook als onderdeel van gezonde gezinnen. Samen met orthopedagogen, scholen en ouders is O7 tot stand gekomen. Binnen de dienstverlening is al een Talentenspel ontwikkeld, wordt een Onderwijsmethode getest en is een Leefboek beschikbaar voor ouders en opvoeders.

Met het kaartenspel „O7-Ontdek je talen(t)!” kunnen kinderen, opvoeders, leerkrachten en professionals spelenderwijs leren over Communicatiekracht en Talent-ontwikkeling. Je kunt ontdekken hoe kinderen naar hun wereld kijken, welke kwaliteiten zij herkennen, wanneer zij hulp nodig hebben en ook waar zij juist van houden. In de uitgebreide handleiding staan spelvormen, definities en aanvullende informatie. Je kunt het spel bestellen via onze Trainers of direct via de site.