Wie zijn wij?

7life

7LIFE Nederland is een netwerkorganisatie bestaande uit trainers, coaches en ontwikkelaars met een gezamenlijk doel om het beste uit mensen te halen. Dat doet ieder vanuit een eigen expertise, interesse of passie, gesterkt door de 7LIFE Scan en methodiek.

 

Samen geloven wij in:

  • De kracht van communicatie in: contact maken met de ander vanuit oprechte interesse en wederzijds respect;
  • Investeren in mensen die zichzelf willen ontdekken, mensen die vanuit eigen kleur en kracht willen groeien;
  • Het bouwen aan succesvolle relaties, stabiele teams, sterke organisaties, veelkleurige netwerken en diversiteit van mensen;
  • Het ontwikkelen van tools op maat, die de praktijk verrijken en versterken.

Met elkaar bieden wij:

Nieuwe inzichten, antwoorden die voor jou werken, mooie leermomenten, praktisch advies, samen werken aan nieuwe producten, oprechte aandacht en tools die je meteen kunt gebruiken in je eigen situatie.

Onder het label 7LIFE valt niet alleen een netwerk, maar ook een Toolkit waarin je de 7Life Scan terugvindt. Deze Toolkit wordt continu aangevuld met nieuwe producten: dit ontwikkelen wij samen met onze klanten en trainers.

Om onze trainers, partners, klanten en betrokkenen mee te nemen in de ontwikkeling van 7LIFE, is een Academy opgericht. Vanuit de Academy verzorgen we trainingen, workshops en organiseren we events. Ook onze online omgeving met assessments en meer, valt onder de Academy.

Kortom: 7LIFE is een netwerk van mensen met een passie voor communicatie die wérkt. Wij willen blijven groeien en ontwikkelen, als team en als onderneming. Wil je meer weten over ons, of wil je misschien samen met ons ontwikkelen en groeien? Wij zien ernaar uit je te ontmoeten!

© 2019 7Life