7Life academy

Leren en ontwikkelen

Trainingen en workshops

Onze Academy verzorgt alle trainingen en workshops voor 7LIFE. Vanuit de Academy vinden onze opleidingen voor nieuwe trainers plaats. Cursisten volgen hierbij een driedaagse opleiding met alle tools en kennis om zelfstandig aan de slag te gaan met de 7lLife Toolkit. Voor deelnemers die eerst kennis willen maken met de 7Life-methode, is het ook mogelijk om een eendaagse masterclass te volgen. Op deze manier ontdek je hoe 7Life voor jou werkt en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven. Je leest hier meer over de accreditaties en de masterclasses.

Een deel van onze Academy is een online omgeving met een unieke portal voor iedere trainer. De contactpersoon voor de Academy is Maroesja van der Pols, neem gerust contact met haar op voor meer informatie.

Agenda:

7LIFE is in beweging en dat zie je terug in de agenda. Hier vind je de data voor onder andere de accreditaties terug en de data van de bijeenkomsten en events voor de 7LIFE Community.

September 2023
21 september Accreditatie dag 1
   

 

oktober 2023
6 oktober  Accreditatie dag 2
12 oktober Accreditatie dag 3
13 oktober Accreditatie dag 4
januari 2024
19 januari FFP Training >>
   
   

Ervaringen

  • Annelou

    "Herken je dat? Dat je soms onverwacht iets tegenkomt dat een ontbrekend puzzelstukje blijkt te zijn? Dat is voor mij 7Life. Een waardevolle aanvulling voor zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als voor mijn business. De accreditatie verloopt in een bijzonder prettige en professionele sfeer. Het zijn volle dagen en je ontvangt veel informatie. Dus de tijd tussen de trainingsdagen is prettig voor verwerking en het eventueel stellen van extra vragen. Alle vragen worden vervolgens snel en vakkundig beantwoord. Kortom een programma dat klopt en alle ruimte geeft voor persoonlijke invulling."

  • Bertil

    "Als 7Life trainer/coach wil je niets liever dan dat mensen naar zichzelf (en elkaar) kunnen kijken en kwaliteiten en potentieel zien! Maar je wilt ook concreet aan de slag om deze eigenschappen te laten floreren. De 7Life Talentscan is een prachtig en flexibel middel waarmee waardevolle gesprekken worden gestart en begeleid. Het mooie is dat de Talentscan geen dominant aanwezig invulformulier is, maar wél concrete houvast geeft aan een persoonlijk gesprek. Kortom, iedere trainer/coach die écht aan de slag wil met talentontwikkeling zou er eens mee moeten werken."


Accreditaties

Opleiding tot 7life trainer

Heb jij de ambitie om verdieping te zoeken binnen 7Life voor jouw (zakelijke) expertise? Dan is de driedaagse opleiding tot 7Life trainer een uitgelezen kans.

Tijdens de opleiding staan de communicatiestijlen binnen 7life centraal. Je leert en ontdekt meer over alarmgedrag, communicatieruis en 'veranderkracht' van de stijlen. Dit behandelen we door middel van theorie en praktische oefeningen. Tijdens de waardevolle (fysieke) ontmoetingsmomenten met andere deelnemers, online opdrachten en informatie word je klaargestoomd om zelfstandig te werken met de 7Life Toolkit. 

Daarnaast krijg je het boek 'communicatiekracht' en jouw unieke assessment (7LIFE-Scan) die tijdens de opleiding wordt teruggekoppeld. Het is een intensieve, leerzame en doeltreffende accreditatie waarbij er een link wordt gelegd met jouw eigen expertise en specialisatie. 

Interesse? Werp dan snel een blik op de agenda en meld je aan!

Masterclasses

Kennismaken met 7LIFE

Ben je nog onbekend met de 7life-methode maar wil je er meer over weten en leren? Dan is de eendaagse masterclass een perfecte uitkomst.

Met de masterclass maak je binnen één dag kennis met 7life. Hierbij werken we met jouw unieke 7life scan en leer je deze op een juiste manier te interpreteren. Daarnaast krijg je tools en kennis mee die helpen om 7life in het dagelijks leven te integreren. De uitkomst is dat je nog beter en effectiever communiceert met jouw omgeving!

Wil je meer informatie of jezelf hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met Bas.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 7Life