Doelgericht

Overzicht

Excelleren

Strateeg

U bent bijzonder veerkrachtig. Als u een duidelijk beeld heeft van uw bestemming, dan vindt u het prima om offers te brengen of klappen op te vangen; als u uw doel maar behaalt. Met vlag en wimpel graag.

U bent een mens van overzicht en controle. U kijkt daarbij graag naar de toekomst, maakt een keuze en werkt hard om te komen waar u wilt zijn. U kunt plannen maken, maar bent zich daar niet altijd van bewust. Wat mensen van u zien, is vaak daadkracht en de behoefte om dingen heel goed te doen. Excelleren is een woord dat bij u past, of een term als ‚de lat hoog leggen’. Dat doet u voor uzelf én voor anderen.

Privé bent u iemand die geniet van een warm thuis en een vertrouwde groep om u heen. Een paar vrienden, uw gezin of een goede partner. Daardoor kunt u zich ook prima ontspannen en opladen voor een nieuwe week vol uitdagingen en (gezonde) spanning. U houdt van dromen najagen en ‚groot denken’. Daarin kunt u ambitieus zijn of gedreven overkomen. U heeft graag mensen om u heen die goed zijn in wat ze doen. Hoewel u een eigen koers loopt, verzamelt u graag een team of groep om u heen. Mensen die ook verantwoordelijkheid durven te dragen en doen wat ze beloven.

© 2019 7Life