Ons nieuws

what does'nt kill you ...

2020 x COVID: een bar slechte combinatie voor een reeks aan mindblowning events. Voor dit jaar zijn alle events - Young Leadership, Onderwijs en Ondernemerschap - afgeblazen. Maar we laten ons niet tegenhouden. Sterker nog, het heeft ons op nieuwe en creatieve ideeën gebracht. Zoals inspirerende, digitale kennis. En als je denkt: "maar ik wil ook het échte OFFLINE werk", hebben we goed nieuws voor je. 2021 wordt namelijk een Excellent jaar, want:

we hebben ruimte voor meer dan 1.000 excellente vrouwen in het nieuwe AFAS pand! 2021 pakken we dus vele malen grootser aan.

Dus ben jij een vrouw die het ondernemerschap (verder) wilt rocken, die wilt excelleren In het onderwijs of opstaat als inspirerende leidster? Houdt dan absoluut de site en onze socials in de gaten. 2021 wordt jouw jaar. En wij gaan je daarbij inspireren, motiveren en excelleren. Corona virus

Je hebt het vast allemaal wel gehoord, het Corona virus spreidt zich steeds verder uit in de wereld. Inmiddels stijgen ook in Nederland het aantal besmettingen. Dit kan versterkt worden omdat de vakanties net achter ons liggen waarbij mensen in het buitenland zijn geweest, ook in de risicovolle gebieden. 

Dat vraagt om keuzes, juist om verdere besmetting te voorkomen. Hierbij kun je vanuit twee manieren maatregelen nemen, namelijk vanuit angst of wijsheid. 

Aangezien de kans dat jij, als onze deelnemer van het Be Excellent event Onderwijs en Kids, met kinderen werkt groot is, willen we een wijs besluit nemen ten opzichte van dit evenement. Het kan niet zo zijn dat door ons event jullie óf de kinderen op wat voor manier dan ook onnodig risico lopen. We hebben dus jammer genoeg besloten om het evenement te annuleren. 

Maar niet getreurd!

We keken er als team en alle sprekers ontzettend naar uit en willen jou natuurlijk inspireren met alle kennis en kunde die de keynote en masterclass sprekers in huis hebben. Daarom hebben we de sprekers gevraagd om hun inspiratie beschikbaar te stellen in een vorm die je vanuit huis mee kunt krijgen. Al onze sprekers willen hier graag aan meewerken! Eind maart krijg je een eigen inspiratiemail en kun je ons natuurlijk ook via InstagramLinkedIn en Facebook volgen. Via die kanalen blijven we inspireren!

 
Twee extra dagen

En... we organiseren vanuit Be Excellent bovendien twee extra dagen samen met AFAS, op 27 mei en op 29 september. Ben je een ondernemende vrouw of een jonge leider? Check dan het 27 mei - ondernemerschap of het 29 september - young leadershipWij zorgen dan voor een mooie verrassing, juist voor onze gasten van Kids&Onderwijs.

Baal je net zo erg als wij dat 9 maart niet doorgaat?! Wij gaan ons hard maken voor een nieuwe datum, uiteraard in overleg met AFAS. Dus houd onze site in de gaten en schuif een andere keer aan voor onze bijzondere Events, die wij heel graag als cadeau aan je aanbieden. Helemaal als we daarmee ook investeren in jou, één van de kanjers die zich inzetten voor kinderen en ontwikkeling. 

We hopen je snel te zien en danken je oprecht voor je interesse en betrokkenheid bij Be Excellent. Tot gauw!

 

Masterclass Introductie 7LIFE

februari 2020
Ben jij geïnteresseerd in 7LIFE en wil je meer weten over Communicatiekracht, Leerstijlen en je eigen Veranderkracht? Wil je 7LIFE zelf kunnen toepassen en gebruiken in je werk of privé? En wil/kun je de hele opleiding niet volgen, of coach worden in ons netwerk?
 
Dan hebben wij een primeur voor jou! Op 25 februari 2020 organiseren we voor het eerst, op verzoek van onze klanten en partners, een Masterclass "Introductie 7LIFE".
 
Oprichter en bedenker van 7LIFE (Maroesja van der Pols) verzorgt deze dag voor jou en loopt het hele 7LIFE Model met je door. Natuurlijk ook aan de hand van je eigen assessment dat bij de prijs inbegrepen is. 
 
Weten hoe je je kan opgeven, wat de kosten zijn voor jou, of wat je tijdens deze Masterclass te weten komt? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opleiding tot 7Life trainer

februari 2020
Ons jaar start meteen goed met een nieuwe opleiding tot trainer binnen het 7LIFE netwerk!
 
Tijdens deze driedaagse opleiding leer je om met de 7LIFE scan aan de slag te gaan aan de hand van:
  • je eigen assessment;
  • heel veel praktijkvoorbeelden;
  • en natuurlijk onze volledige Toolkit!
De 3 opleidingsdagen staan gepland op: 20, 21 en 27 februari 2020. Kan je deze dagen niet, maar heb je wel interesse in onze opleiding? Geen probleem: wij gaan ook in mei en in september opleidingen verzorgen.
 
Heb je vragen over de opleiding, 7LIFE of ons netwerk? Aarzel niet en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij vertelt je graag meer.
 
Direct jezelf opgeven voor de opleiding in februari? Top! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geldtypes in het FD

How2Spendit

Ontzettend trots zijn wij, dat Joella Opraus van How2Spendit onze Geldtypes heeft meegenomen in haar interview voor het FD, het Financieel Dagblad.

Geldgedrag en jouw Geldkeuzes worden met de Geldtypes in kaart gebracht, een tool dat we samen met Joella hebben ontwikkeld.

Podcast "Divine Business"

Juni 2019

Maroesja is geïnterviewd door de dames van “Divine Business” over ondernemerschap, waarden en normen, christen-zijn als ondernemer en vooral ook: hoe werkt 7LIFE als business?

Een gaaf interview dat je hier kunt vinden.

7Life & Indentity Builders

Samenwerking

7LIFE heeft de ontwikkeling van kinderen als èèn van de belangrijkste speerpunten. Wij geloven in de communicatiekracht van kinderen en investeren graag in de veelkleurigheid en originaliteit van al die verschillende levens.

Dat doen we onder meer door te participeren in de Stichting Identity Builders. Een nieuwe stichting, die zich bezig houdt met kinderen en hun unieke verhaal. Nieuwsgierig? Leuk!

© 2019 7Life