7LIFE NL groeit: internationaal en nieuwe samenwerkingen

Een persoonlijke noot van Maroesja (eigenaar en oprichter)

Een onderneming is niet zomaar een “ding” of een leuk project. Een onderneming leeft. Het leeft en beweegt en kan je zelfs als betrokken ondernemer verrassen. Zo ging dat zeker ook voor mij (Maroesja, eigenaar en oprichter) met 7LIFE als onderneming. Ik vertel je er hier meer over!

Toen ik alweer ruim 7 jaar geleden het assessment op de markt bracht, had ik niet kunnen verwachten dat er ook vraag zou komen uit het buitenland, bijvoorbeeld. Of een prachtig nieuw leiderschapsmodel zou worden ontwikkeld op basis van 7LIFE.

Maar dat gebeurde wel. Inmiddels hebben we het bekende assessment vertaald in Engels, zijn de eerste trainingen gegeven in landen als Zuid-Afrika en Engeland. En ons leiderschapsmodel wordt meteen internationaal aangeboden, omdat onze klanten daarnaar vragen.

Verras, ontdek en 'volg'!


Soms kan een onderneming je dus verrassen. Dan is het zaak om als ondernemer te volgen, mee te wegen, verder te ontwikkelen. Die ontwikkeling betekent voor mij dat er naast 7LIFE Nederland nu ook een 7LIFE International bestaat. Een business die ontstaan is door de vraag vanuit onze klanten en de innovaties die collega-trainers aandragen. Een organisatie die organisch mag blijven groeien en daarbij ook nieuwe samenwerkingen aangaat.

Een van deze samenwerkingen is met het gerenommeerde bureau Diemen & Van Gestel. Samen met dit toonaangevende search- en recruitmentbureau is de Academie voor Bestuur en Leiderschap gestart. Een platform voor iedereen met talent, die gaat voor de topfuncties en staat voor diversiteit, daadkracht en authenticiteit. De Academie die nieuw leiderschap op de kaart wil zetten in Nederland en daarbuiten.

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op social via de Academie of 7LIFE Nederland.

Wil je reageren of verder praten over dit grote nieuws?

© 2019 7Life