Verandering

Kracht

Ideeën

Pionier

U heeft een ingeboren antenne voor onjuistheid of dingen die niet kloppen. U zoekt altijd de match tussen de dingen die mensen doen, en wat ze zeggen. Dat maakt u authentiek en oplettend.

U begint dingen. Nieuwe plannen, acties, projecten. En u heeft nieuwe ideeën, die heel origineel en vooral ook innovatief kunnen zijn. Daarin bent u dapper en gedreven, u laat u niet tegenhouden door de mening van anderen. Kan niet, bestaat niet. U kunt daarmee krachtig overkomen op anderen en „zeker van uw zaak”. Want u kunt overtuigen en dingen in beweging brengen.

U houdt sowieso van beweging, stilzitten is niet voor u weggelegd. U kunt veel energie hebben, of dat nu in uw handelen is of in uw denken. Ook uw gevoel is sterk en in beweging, u kunt bijzonder gedreven zijn als u ergens in gelooft. Dan gaat u ervoor, met hart en ziel. Waar anderen genieten van een vredige omgeving, kunt u juist opleven bij uitdaging en verandering. Conflicten gaat u niet uit de weg en u kunt soms confronterend overkomen op anderen. Daarnaast staat u open voor eerlijke kritiek en feedback. U leert graag van uw fouten en houdt ervan om dingen te verbeteren.

© 2019 7Life