Warm

Passie

Uitreiken

Zorger

U durft ergens voor te gaan, met hart en ziel. Dat maakt u sterk en gedreven. Daarbij denkt u vooral aan de ander en wil de wereld graag een beetje mooier maken, op uw eigen manier.

U bent een mensen-mens. U heeft een groot hart, voor uw geliefden en voor uw omgeving. Iedereen kan aankloppen voor hulp, u staat klaar met een luisterend oor en een warme kop koffie. U kunt ook ‚alles of niets’ zijn, en gepassioneerd. Dat maakt u vaak creatief en gevend. U kunt gelukkig zijn, als andere mensen genieten en blij zijn. Bijvoorbeeld als u een mooie maaltijd heeft klaargemaakt, of als u iets heeft geregeld.

U kunt ook leven in het ‚hier en nu’, genieten van het moment of geraakt worden door wat u nu meemaakt. Vooral onrecht of leed van anderen kan u diep raken. U houdt van echte mensen, die hun emoties durven te tonen. En u kunt ook op zoek gaan naar die echtheid, bij anderen en bij uzelf. U gaat voor dat waar u in gelooft. Als uw hart erin zit, dan werkt u hard en voelt u diep. Een onvoorwaardelijke toewijding is belangrijk voor u, vooral in relaties. En ‚nee’-zeggen doet u niet graag. Dus keuzes maken kan ook van tijd tot tijd lastig zijn….

© 2019 7Life