Mijn scan

Communicatiekracht

Jouw eigen 7LIFE scan is een rapport waarin je heel veel informatie kunt vinden. Samen met een trainer of een coach kan je in gesprek gaan om te kijken welke informatie voor jou handig is. Je scan is dus je basisdocument, waarna je nog heel veel meer te weten kunt komen over communicatie, keuzes maken en interactie met anderen.

Communicatiestijlen

7LIFE meet 7 verschillende communicatiestijlen. Eèn of twee van deze stijlen zijn kenmerkend voor jou, die scoor je dus het hoogste. De andere stijlen heb je ook gewoon ter beschikking. Maar daar moet je misschien wat meer moeite voor doen, of heb je wat meer oefening voor nodig. Met je 7LIFE scan kan je dus ook zien wat je nog niet (of minder) ontdekt hebt over jezelf. Waar je dus nog in kunt groeien, als je dat wilt.

Leervoorkeur

Iedereen is verschillend en leert dus ook op een eigen, unieke manier. Om je daar alvast wat inzicht in te geven, meten we in de scan jouw voorkeur voor Logica òf Verbeeldingskracht. Natuurlijk zijn dat niet de enige dingen die we je kunnen vertellen over jouw leervoorkeur. We kunnen ook zien of je liever dingen ervaart in de praktijk, of dat je juist graag een boek leest. We weten of je je prettig voelt in een groep, of juist èèn op èèn je verhaal vertelt. Kortom: handige inzichten, die je verder kunnen helpen in je ontwikkeling en groei.

Veranderkracht

Ontwikkeling betekent: verandering. Je gaat van de plek waar je nu bent, naar een nieuw iets. En dat is dus verandering. Sterker nog: zelfs zònder ontwikkeling is er verandering. Onze omgeving is continu in beweging, en de mensen om ons heen ook.

Belangrijk dus, om te weten hoe je daarmee omgaat. Wanneer ben je blij met verandering? Hoe ga je om met onzekerheid of een nieuwe situatie? Wij kunnen het je vertellen!

© 2019 7Life