Balans

Investeren

Vindingrijk

Beheerder

Een hele mooie kwaliteit van de Beheerder is het optimaal beheren van wat ze hebben. Of u bijvoorbeeld in een klein appartement woont of in een groot huis; u maakt er het meeste van.

U bent in balans. U kunt diep nadenken, maar vertaalt dat graag in ‚doen’. Voordat u iets doet, kunt u lang observeren en overwegen. Maar als u iets doet, is dat altijd succesvol en sterk. Kortom: u houdt van weloverwogen actie. U bent vriendelijk en gastvrij voor de mensen om u heen. Omdat u houdt van geven en van ontvangen. En op een goede dag houdt u zelfs wel meer van geven, dan van ontvangen. Zolang u dit ook vanuit een persoonlijke overweging kunt doen. Uw geven is meestal een bewuste investering in een ander.

U houdt ook van orde. In uw huishouden, uw werk of uw vriendschappen. U heeft graag uw leven op orde. U heeft ook gevoel voor geld en voor financiële middelen. Een bedrag is niet zomaar een cijfertje voor u, maar heeft betekenis en waarde. U kunt genieten van waardevolle en mooie dingen, waarbij u gevoel heeft voor kwaliteit. U ziet uw directe omgeving ook als waardevol en thema’s als ‚duurzaamheid’ of „bewust omgaan met het milieu” kunnen u raken.

© 2019 7Life