Be Excellent

Be excellent

In samenwerking met AFAS Software in Leusden organiseert 7LIFE opnieuw een aantal inspirerende events voor toppers van vrouwen. Voor alle vrouwen die graag willen groeien, nieuwe inzichten opdoen en gave input krijgen...: wij heten je van harte welkom in Leusden en reserveren een pluche stoel in het unieke theater voor jou!

Volgens het concept van "coaching-in-1-dag" krijg je de mogelijkheid om ons assessment te doorlopen, uitgedaagd te worden in workshops-op-maat, een coaching ter plekke te krijgen en inspiratie op te doen van onze key note speakers.

En wij hebben in 2020 een absolute primeur, want.... we verzorgen drie verschillende events! 

  • Benieuwd naar kids en communicatiekracht? Op 9 maart staat ons event helemaal in het teken van kinderen, communicatie en ontwikkeling;
  • Ondernemers opgelet: 27 mei weiden we specifiek een event aan jou;
  • Groeien in leiderschap? 29 september gaan we aan de slag met vrouwen "in the lead", voor alle vrouwen met een flinke dosis ambitie.

Nieuwsgierig naar meer? Check dan snel de Be Excellent 2020 pagina voor alle ins-and-outs. Als je meer wilt weten, neem dan vooral even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2019 7Life