De perfecte Valentijns-date: zó ziet dat er per stijl uit – vervolg

In het vorige blog las je over De Zorger, Pionier en Doordenker. Hier lees je fictieve quotes over de combi-stijlen: hoe omschrijven deze stijlen eigenlijk hun perfecte Valentijns-date? 

De Verbinder: ‘Genieten is het belangrijkste!’

“Een speciale dag om de liefde te vieren: ik vind eigenlijk dat dit iedere dag wel een goed idee is! Maar als ik dan toch bezig ben, lijkt het me wel leuk om uit te pakken. Lekker uitgebreid koken voor mijn lief en dan verwacht ik natuurlijk wel een dik compliment over mijn kookkunsten, haha. Tja, en als afsluiter een grappige film kijken of iets dergelijks, zo lang we maar lol maken en genieten.”

De Doener: ‘zit er actie in en doe je mee?’

“Het lijkt me wel wat om samen iets te doen en voor te bereiden voor de dag. Zoals een real life escape-room en afsluitend een uitgebreid diner. Maar dan wel dat ik mijn taak heb en mijn partner die van haar. Dus bij het diner zij een vega voorgerecht klaarmaken en ik een hoofdgerecht met vis. Zo dragen we beide op een actieve manier bij!”

De Strateeg: ‘laten we het plannen’

“Ik geloof dat een succesvolle relatie een werkwoord is. Dus een dag als dit zet ik zeker in onze agenda. Zo kunnen we van tevoren nadenken en plannen wat we belangrijk vinden om tijd voor te nemen. En wat een cadeau betreft? Een paar nieuwe hardloopschoenen vind ik eigenlijk wel top: deze zijn ondertussen versleten en ik wil dolgraag mijn huidige record verbreken.”

De Beheerder: ‘Een weloverwogen cadeau’

“Ik kan het enorm waarderen als mijn partner een cadeau voor mij koopt waar echt over nagedacht is. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan een boek van mijn favoriete auteur. Maar als ik zie dat ze me tijdens het diner verrast met een rode wijn van mijn favoriete merk, ben ik ook verkocht. Dit soort details geven me het gevoel dat ze op mij let en weet waar ik waarde aan hecht. Hierdoor merk ik op dat ze echt in mij investeert.”

Ben je benieuwd wat een ‘combinatie-stijl’ nu eigenlijk inhoudt of wat de beweegredenen zijn om in connectie te komen met een stijl? Schrijf je dan in voor één van onze toekomstige accreditaties en maak kennis met de 7LIFE-methodiek.

© 2019 7Life